Oersterk, vochtvast en modern stucwerk? Kies voor beton ciré, de huidige trend in stucwerk

Beton ciré, de laatste trend in stucwerk en een steeds meer gekozen optie. Met beton ciré kiest u voor een vochtvaste, stootvaste en stevige afwerking met een moderne en trendy look. U kunt bovendien kiezen uit vele verschillende afwerkingen en materialen, waardoor uw muren en plafond helemaal naar uw smaak kunnen worden afgewerkt met deze stucmethode. Op deze pagina leest u alles over betoncirce en haar vele voordelen.

Vraag nu uw offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakte offerte!

Beton ciré

Wat is beton ciré?

Beton ciré is cementgebonden mortel die zorgt voor een betonnen uitstraling en geheel waterdicht en naadloos is. Het is een oersterk materiaal en toepasbaar in vele vormen, kleuren en afwerkingen. Beton ciré komt oorspronkelijk uit Frankrijk en kent dezelfde techniek als leemstuc, waardoor beton ciré zowel voor een moderne en industrial look kan zorgen, als voor een klassieke en elegante uitstraling.

Beton ciré, letterlijk 'gewreven beton', wordt handmatig aangebracht en kan hierdoor egaal of in mooie patronen worden toegepast. Het is op elk materiaal toepasbaar en eenvoudig aan te brengen door haar goede hechting. Door het materiaal is het oersterk, waardoor het vaak wordt toegepast in ruimtes waarin stootvastheid en vochtvastheid van hoog belang is.

Vraag nu uw gratis vrijblijvende offerte aan en verwonder u over ons scherpe aanbod.

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

Beton ciré heeft meerdere voordelen, die zorgen dat steeds meer mensen kiezen voor de toepassing van deze methode. Denk hierbij aan:

  • Waterdicht. Beton ciré is een vochtvast materiaal en daardoor uitermate geschikt voor toepassingen in vochtige ruimten, zoals bijvoorbeeld badkamer en keuken, maar ook in zwembaden en sparuimtes.
  • Oersterk en stootvast. Beton ciré is, afhankelijk van het precieze materiaal, zeer sterk en stootvast. Het is hierdoor zeer geschikt voor industriële ruimtes of werkruimten waarin er een risico bestaat voor stoten en butsen in de muur.
  • Naadloos. Door de manier van aanbrengen zitten er geen naden in de muur bij betoncirce. Hierdoor is het niet alleen vochtvast, maar bovendien zeer eenvoudig te reinigen. Schimmelvorming krijgt ook in zeer vochtige ruimtes geen kans.
  • Grote variatie aan materialen, kleuren en afwerkingen. Door de uitgebreide keuze in materiaal, kleur, dikte en afwerkingspatronen kunt u uw muren en plafond een unieke look geven die geheel aansluit bij uw wensen, interieur en smaak. Zo kunt u kiezen voor een chique, klassieke uitstraling, of een moderne, trendy industrial afwerking.
  • Geschikt voor iedere ruimte. Door alle bovengenoemde voordelen kan betoncirce probleemloos op elk materiaal en in iedere ruimte worden toegepast, zonder dat het in vochtige of drukke ruimtes kwetsbaar is.

Wat zijn de kosten van beton ciré?

Natuurlijk zijn er kosten aan het aanbrengen van beton ciré verbonden. Deze kosten zijn afhankelijk van vele factoren, zoals de ondergrond, ruimte, het materiaal, de kleur, dikte en de gewenste afwerking. Hierdoor is het moeilijk om een indicatie van de kosten van beton ciré te geven.

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van betoncirce voor de afwerking van uw muren en plafond door een erkend en ervaren stukadoor? Vraag dan hier uw gratis, vrijblijvende offerte bij ons aan en laat u verrassen door onze hoge kwaliteit, scherpe prijs en aantrekkelijke voorwaarden, zoals tot 5 jaar garantie.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Wilt u dat wij kosteloos een offerte maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.