Prachtig waterdicht stucwerk in uw badkamer? Wij regelen het.

Een badkamer met tegels op de wanden? Tegenwoordig is dat lang niet de enige optie meer. Laat uw badkamer stucen door De Vakjongens. Met waterdicht stucwerk zorgen wij voor een stijlvolle en originele uitstraling die jarenlang meegaat. 

Laat uw badkamer stucen door stukadoors met 15+ jaar ervaring

Wist u dat het stucen van een badkamer een andere aanpak vereist? Het stucwerk moet namelijk bestand zijn tegen het vocht in deze ruimte. Alleen dan kunt u genieten van muren en plafonds die jarenlang mooi blijven. Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of moet uw huidige badkamer opgeknapt worden? Onze ervaren stukadoors gaan graag voor u aan de slag.

Badkamer stucen? Dit zijn de mogelijkheden

Bent u uitgekeken op de tegels in uw badkamer? Of wilt u in uw nieuwe woning een badkamer die aansluit bij de laatste trends? Met stucwerk in uw badkamer zorgt u voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Of u nu voor beton ciré, microcement of microbeton gaat. Binnenkort uw badkamer laten stucen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Badkamer stucen met beton ciré

De laatste trend in stucwerk? Beton ciré. Dit oorspronkelijk Franse stucwerk van cementgebonden mortel zorgt niet alleen voor een betonnen uitstraling, maar is ook waterdicht en eenvoudig te reinigen. Ideaal voor in uw badkamer dus! Dit zijn de voordelen van beton ciré in uw badkamer:

  • Waterdicht, oersterk en stootvast
  • Naadloos en daardoor eenvoudig te reinigen
  • Grote variatie aan kleuren, materialen en afwerkingen

Beton ciré wordt handmatig aangebracht en kan daardoor egaal of in mooie patronen worden toegepast. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van beton circé voor de afwerking van uw badkamer? Vraag een offerte aan

Badkamer stucen met microcement of microbeton

Wilt u een strakke uitstraling in uw badkamer? Dan is microcement of microbeton precies wat u zoekt. Beide stucwerken hebben een stoer en industrieel karakter en zijn bovendien geheel waterafstotend. Dit zijn de voordelen van microcement of microbeton in uw badkamer:

  • Geeft uw badkamer een strakke en stoere uitstraling
  • Niet krasgevoelig en eenvoudig te reinigen
  • Uiteraard naadloos en waterdicht

Het verschil tussen microcement en microbeton? Dat hangt samen met de dikte en hardheid. Zo wordt microcement dun aangebracht (1-2 mm) en kan dit bij microbeton oplopen tot 8 mm. Daardoor kunnen wij in microbeton eenvoudiger patronen aanbrengen. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor de afwerking van uw badkamer? Vraag een offerte aan

Badkamer laten stucen door De Vakjongens?

Is het tijd om de badkamer uit uw dromen te realiseren? De erkende stukadoors van De Vakjongens gaan graag voor u aan de slag. Met meer dan 15 jaar ervaring verzorgen wij op professionele en hygiënische wijze het stucwerk in uw badkamer. Of het nu om beton ciré of microcement / microbeton gaat. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. In alle gevallen kunt u rekenen op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, ervaren vaklui en vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. 

Vraag een offerte aan
Op zoek naar een professionele en erkende stukadoor?

De Vakjongens staan voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.