Beschadigde muren of plafonds? De Vakjongens lossen het professioneel op.

Scheuren, vlekken of andere beschadigingen in uw muur of plafond: ze springen helaas direct in het oog. Bent u het zat om hier elke dag tegenaan te kijken? Schakel onze ervaren stukadoors in voor uw stucwerk reparatie.

Professionele stucwerk reparatie door stukadoors met 15+ jaar ervaring

Of het nu een barst, deuk of vlek door lekkage is: op schade aan een muur of plafond zit niemand te wachten. Wilt u dit zo snel mogelijk herstellen? Met professionele stucwerk reparatie lossen wij het graag voor u op. Wij zorgen weer voor een strak resultaat: hoe erg de beschadiging ook is. 

Hoe gaat stucwerk reparatie in zijn werk?

Voordat wij bij u aan de slag gaan, schatten wij de situatie in. Gaat het bijvoorbeeld om een klein scheurtje of wilt u oud stucwerk volledig vervangen? Wilt u de muur na het stucen behangen of juist niet? En heeft de muur al een bepaalde uitstraling, zoals met het sierpleister Spachtelputz? Op basis daarvan maken wij een inschatting van de kosten en de benodigde materialen. 

Bij De Vakjongens heeft u de keuze uit glad stucwerk, Spachtelputz, beton ciré of stucdesign in de door u gewenste kleur of afwerking. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor uw muur of plafond? Vraag een offerte aan

Wat kost stucwerk reparatie ongeveer?

Zoekt u een ervaren stukadoor voor uw stucwerk reparatie? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten. Natuurlijk kunnen wij een indicatie geven, maar de prijs blijft afhankelijk van verschillende factoren:

  • Het soort afwerking (van glad pleisterwerk tot beton ciré of spachtelputz)
  • De dikte van het stucwerk
  • Binnen- of buitenruimte
  • De gewenste kleur en eventuele korreldikte
  • Muur of plafond (plafonds zijn intensiever)
  • Het type ruimte (vochtige ruimtes moeten anders gestuukt worden)
  • Oppervlak (de prijs per m² daalt bij een groter oppervlak)

Weten waar u aan toe bent? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Zo snel mogelijk stucwerk reparatie nodig?

Wilt u weer aankijken tegen frisse muren en plafonds? De erkende stukadoors van De Vakjongens gaan graag voor u aan de slag. Met meer dan 15 jaar ervaring verdwijnen scheuren, deuken, vlekken en andere beschadigingen als sneeuw voor de zon. Of het nu om uw woning of een bedrijfsruimte gaat. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. In alle gevallen kunt u rekenen op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, ervaren vaklui en vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. 

Vraag een offerte aan
Op zoek naar een professionele en erkende stukadoor?

De Vakjongens staan voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.