Van uw buitenmuur een blikvanger maken? Wij regelen het.

Een gloednieuwe uitstraling voor uw huis of bedrijfsruimte, zónder verbouwing? Laat uw buitenmuur stucen door De Vakjongens. Onze erkende stukadoors zorgen al meer dan 15 jaar voor een strak resultaat op elke gevel.

Laat uw buitenmuur stucen door stukadoors met 15+ jaar ervaring

Van saaie bakstenen naar een stralende gevel die ook nog eens tegen zon, wind en regen kan? Dan is stucwerk op uw buitenmuur precies wat u zoekt. Met verschillende soorten buitenpleister in diverse kleuren zorgen wij voor een resultaat dat precies bij uw smaak past. Binnenkort uw buitenmuur stucen? Schakel de Vakjongens in. 

Buitenmuur stucen? Dit zijn de mogelijkheden

Als het aankomt op het stucen van een buitenmuur, zijn er allerlei mogelijkheden in de afwerking. Zo kunt u kiezen voor spachtelputz, glad pleisterwerk of juist schuurwerk. Wat u ook kiest: de stukadoors van De Vakjongens zorgen voor een strak en hoogwaardig eindresultaat. Binnenkort uw buitenmuur laten stucen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tip - Ga bij uw gemeente na of u een vergunning nodig heeft. Als u het aanzicht van uw woning verandert, is dit in bepaalde gevallen noodzakelijk.

Buitenmuur stucen met spachtelputz

U kent ze vast wel, van die prachtig gestuukte huizen met een rustieke, korrelige structuur op de buitenmuren. De officiële benaming? Spachtelputz. Dit sierpleister van graniet en kunsthars is niet alleen kleurvast, maar ook stootvast en goed schoon te houden. Benieuwd naar alle voordelen van Spachtelputz op uw buitenmuur? Wij zetten ze onder elkaar: 

 • De meest gekozen optie voor buitenmuren
 • Krasbestendig, waterbestendig en stootvast
 • Eenvoudig te reinigen
 • Kan direct op kleur gebracht worden

Spachtelputz wordt door de korrelige structuur met de hand aangebracht. Daarom is het belangrijk om een ervaren stukadoor in te schakelen. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor uw buitenmuur? Vraag een offerte aan

Buitenmuur stucen met pleisterwerk

Liever een gladde uitstraling op uw buitenmuur? Dat kan met professioneel pleisterwerk. Wij werken in dat geval met een gebonden stuclaag van glad cement. Dit materiaal kan goed tegen vocht en is bovendien makkelijk schoon te houden. Dit zijn de voordelen van pleisterwerk op uw buitenmuur: 

 • Gladde en moderne uitstraling
 • Eenvoudig te reinigen
 • Kan na het aanbrengen geschilderd worden
 • Waterafstotend materiaal

Afhankelijk van uw wensen brengen we glad stucwerk handmatig aan of met een machine. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor uw buitenmuur? Vraag een offerte aan

Buitenmuur stucen met schuurwerk

Gaat u voor een bijzondere en onderscheidende uitstraling op uw buitenmuur? Met schuurwerk creëren wij een bijzonder effect op uw gevel. Deze waterafstotende pleisterlaag kan zowel grof als heel fijn op uw muren aangebracht worden. Benieuwd naar de voordelen van schuurwerk op uw buitenmuur? Dit zijn ze: 

 • Een unieke uitstraling op uw gevel
 • Verschillende structuren mogelijk
 • Keuze uit allerlei kleuren
 • Waterafstotend materiaal

Zodra het stucwerk is uitgehard op uw buitenmuur, schuren wij er met een spons het gewenste patroon in. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor uw buitenmuur? Vraag een offerte aan

Buitenmuur laten stucen door De Vakjongens?

Is het tijd om uw gevel een gloednieuwe uitstraling te geven? De erkende stukadoors van De Vakjongens gaan graag voor u aan de slag. Met meer dan 15 jaar ervaring verzorgen wij op professionele wijze het stucwerk op uw buitenmuur. Of het nu om uw woning of een bedrijfsruimte gaat. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. In alle gevallen kunt u rekenen op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, ervaren vaklui en vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. 

Vraag een offerte aan
Op zoek naar een professionele en erkende stukadoor?

De Vakjongens staan voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.