Strakke muren of plafonds? De Vakjongens regelen het.

Is het stucwerk in uw woning of bedrijfsruimte toe aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een professionele en ervaren stukadoor die de klus kan klaren? Kies voor de kwaliteit en scherpe prijs van De Vakjongens. 

Wat uw (woon)wensen ook zijn, wij voeren het snel, efficiënt en vakkundig uit.

Bij De Vakjongens geloven wij in maatwerk, vakmanschap en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons stucwerk wordt uitgevoerd door ervaren stukadoors en sluit bovendien volledig aan op uw wensen, interieur, smaak en budget. Of u nu voor gipsstucwerk, spachtelputz, schilderwerk of beton ciré gaat. 

Welk stucwerk past bij uw muren of plafonds?

Tegenwoordig zijn er zoveel opties, dat een keuze maken behoorlijk lastig kan zijn. Weet u niet welk stucwerk het best bij uw muren of plafonds past? De Vakjongens adviseren u graag. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij overal mee gewerkt en kunnen wij per materiaal de voordelen benoemen. Wij zijn gespecialiseerd in: 

  • Reparatie, restauratie en renovatie van stucwerk
  • Aanbrengen van nieuw stucwerk
  • Gipsstucwerk
  • Spachtelputz
  • Schilderwerk
  • Gespoten spack
  • Gespoten latexverf
  • Beton ciré
  • Stucdesign

Heeft u andere stucwensen die niet in dit lijstje staan? Geen probleem. De Vakjongens zijn namelijk van alle markten thuis en deinzen niet terug voor nieuwe materialen. Met een veelheid aan kleuren, vormen en afwerkingen zorgen wij voor een mooie uitstraling waar u heerlijk in woont of werkt. 

Liever de mogelijkheden in het echt bekijken?
Kom gerust langs in onze showroom in Purmerend. Daar ziet u voorbeelden van afgewerkte ruimtes en bekijkt u op uw gemak alle materialen en kleuren. Ook geven wij u graag persoonlijk advies over uw woning of bedrijfsruimte. De Vakjongens gaan namelijk altijd voor het beste resultaat!

Op zoek naar een professionele stukadoor? 

Wij zijn uw ervaren en erkende stukadoor in de omgeving van Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem en Purmerend. Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. In alle gevallen kunt u rekenen op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, ervaren vaklui en vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. 

Vraag een offerte aan
Wilt u dat wij kosteloos een offerte maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.