Strakke muren in uw woning of bedrijfsruimte? Wij regelen het.

Heeft u een nieuwe woning? Of wilt u een bestaande (bedrijfs)ruimte een splinternieuwe uitstraling geven? Laat uw muren stucen door De Vakjongens. Onze erkende stukadoors zorgen al meer dan 15 jaar voor strakke wanden in elke ruimte. 

Laat uw muren stucen door stukadoors met 15+ jaar ervaring

Er zijn allerlei redenen om uw muren te laten stucen. Misschien bent u sinds kort de trotse eigenaar van een (nieuwe) woning. Of moet uw bedrijfsruimte voorzien worden van strak stucwerk. Of het nu om een woonkamer of 300+ kantoorruimtes gaat: De Vakjongens zijn dé specialisten op het gebied van stucwerk. 

Muren stucen? Dit zijn de mogelijkheden

Hoewel de meeste mensen tegenwoordig voor glad stucwerk kiezen, kunt u met de uitstraling van uw muren alle kanten op. Zo geeft stucdesign een luxe en tijdloze uitstraling, waar spachtelputz door de korrelige structuur juist een rustiek karakter heeft. En wat dacht u van beton ciré? Dit stucwerk van cementgebonden mortel geeft uw muur of plafond een moderne, betonnen uitstraling.

Muren stucen met glad stucwerk

Gaat u voor strakker dan strak? En moeten uw muren een egale uitstraling hebben? Dan is glad stucwerk iets voor u. Het kan op iedere muur (en plafond) aangebracht worden in diktes van 1 mm tot 100 mm. Wilt u uw muren laten stucen met glad stucwerk? Dit zijn de voordelen: 

 • Geeft een mooie, chique uitstraling
 • Zorgt voor een egaal oppervlak aan de muur
 • Geen korrels, geschikt voor spelende kinderen en huisdieren
 • Uw muur is klaar voor eventuele extra bedekking (zoals verf of behang)
 • Brokkelt niet af (in tegenstelling tot sommige korrelige stucstructuren)

Wist u dat we glad stucwerk handmatig of met een machine kunnen aanbrengen? Zo krijgt u een perfect egale muur die volledig naar wens is afgewerkt. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag een offerte aan

Muren stucen met spachtelputz

Geeft u uw muren het liefst een tijdloze en rustieke uitstraling? Spachtelputz is een van de meest gekozen afwerkingen en heeft - door de combinatie van graniet en kunsthars - een mooi korrelig karakter. Binnenkort uw muren laten stucen met spachtelputz? Dit zijn de voordelen: 

 • Kleurvast en stootvast
 • Goed schoon te houden
 • Geschikt voor binnen- en buitenmuren
 • Veel kleuren, korreldiktes en afwerkingen
 • Kan in elk interieur toegepast worden

Door de korrelige structuur wordt spachtelputz met de hand aangebracht. Het is dan ook verstandig om hier een ervaren stukadoor voor in te schakelen. Bij De Vakjongens kunt u gelukkig rekenen op hoogwaardig stucwerk, aangebracht door een ervaren (en erkende) stukadoor. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag een offerte aan

Muren stucen met stucdesign

Kiest u voor muren met een exclusief en uniek karakter? Stucdesign is op maat gemaakt sierstucwerk, waarbij we met uiteenlopende combinaties van materialen werken. Denk bijvoorbeeld aan marmer voor een antieke look of een trendy afwerking met metalen. Dit zijn de voordelen: 

 • Creëer een uniek ontwerp op uw muur
 • Chique, klassiek of juist modern qua uitstraling
 • Ook mogelijk voor houtwerk en tafels
 • Sterke afwerking met veel mogelijke variatie

Met stucdesign zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu voor een authentieke, chique of industriële uitstraling gaat. Benieuwd naar de opties in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag een offerte aan

Muren stucen met beton ciré

Heeft u al gehoord van de laatste trend in stucwerk? Beton ciré is een steeds meer gekozen optie in moderne interieurs. Dit oorspronkelijk Franse stucwerk van cementgebonden mortel zorgt voor een betonnen uitstraling. Dit zijn de voordelen: 

 • Waterdicht, oersterk en stootvast
 • Naadloos en daardoor eenvoudig te reinigen
 • Grote variatie aan kleuren, materialen en afwerkingen
 • Geschikt voor elke (bedrijfs)ruimte

Beton ciré wordt handmatig aangebracht en kan daardoor egaal of in mooie patronen worden toegepast. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van beton circé voor de afwerking van uw muren? Vraag een offerte aan

Muren laten stucen door De Vakjongens?

Is het tijd om de woning of bedrijfsruimte uit uw dromen te realiseren? Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Of het nu om standaardmethoden - zoals gips, spachtelputz, schilderwerk en latex spuitwerk - of moderne trends zoals stucdesign en beton ciré gaat. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. In alle gevallen kunt u rekenen op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, ervaren vaklui en vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. 

Vraag een offerte aan
Op zoek naar een professionele en erkende stukadoor?

De Vakjongens staan voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.