Strakke plafonds in uw woning of bedrijfsruimte? De Vakjongens regelen het.

Zitten er scheuren, vlekken of andere beschadigingen in uw plafond? Of heeft u een nieuwe woning of (bedrijfs)ruimte? Laat uw plafond stucen door De Vakjongens. Onze erkende stukadoors zorgen al meer dan 15 jaar voor strakke plafonds.

Laat uw plafond stucen door stukadoors met 15+ jaar ervaring

Is uw huidige plafond door schade of vlekken aan vervanging toe? Of wilt u juist de plafonds in uw nieuwe woning of bedrijfsruimte laten stucen? De Vakjongens nemen deze zware klus graag voor u uit handen. Om een plafond te stucen, is er namelijk veel techniek en kracht in de armen nodig.

Plafond stucen? Dit zijn de mogelijkheden

Een plafond is bijna altijd gemaakt van gipsplaten of kanaalplaten. Zonder enige afwerking heeft dit dan ook geen mooie uitstraling. Toch kunt u met stucwerk op uw plafond alle kanten op. Gaat u voor glad stucwerk, schuurwerk of juist sierpleister? Wij zorgen voor strakke plafonds in uw woning of bedrijfsruimte. Ook spuitwerk behoort tot de mogelijkheden bij De Vakjongens. 

Plafond stucen met glad stucwerk

Modern, ruimtelijk en minimalistisch: glad stucwerk is nog altijd de meest gekozen afwerking voor op plafonds. Het kan aangebracht worden in diktes van 1 mm tot 100 mm en heeft een prachtige egale uitstraling. Dit zijn de voordelen van glad stucwerk op uw plafond: 

 • Geeft een mooie, chique uitstraling
 • Zorgt voor een egaal oppervlak op uw plafond
 • Uw plafond is klaar voor eventuele extra bedekking (zoals verf of behang)
 • Brokkelt niet af (in tegenstelling tot sommige korrelige stucstructuren)

Wij kunnen glad stucwerk zowel handmatig als met een machine aanbrengen. Hoe dan ook zorgen wij voor een egaal plafond dat volledig naar wens is afgewerkt. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag een offerte aan

Plafond stucen met spachtelputz

Wilt u liever een plafond met een rustieke uitstraling? Wij kunnen uw plafond stucen met spachtelputz. Dit mengesel van graniet en kunsthars zorgt voor de karakteristieke korrelige structuur. Dit zijn de voordelen van het sierpleister spachtelputz op uw plafond: 

 • Kleurvast en stootvast
 • Goed schoon te houden
 • Veel kleuren, korreldiktes en afwerkingen
 • Kan in elk interieur toegepast worden

Spachtelputz is niet voor niets een van de meest gekozen afwerkingen op muren en plafonds. Doordat het met de hand wordt aangebracht, kunt u het best een ervaren stukadoor inschakelen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardig stucwerk tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar de opties in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag een offerte aan

Plafond afwerken met gespoten stucwerk

Op zoek naar een snelle en voordelige afwerking voor uw plafond? De ervaren stukadoors van De Vakjongens verzorgen graag het spuitwerk op uw plafonds. Ten opzichte van handstucwerk heeft spuitwerk een aantal voordelen:

 • Minder arbeidsintensief en daardoor goedkoper
 • Mooie egale afwerking
 • Veel mogelijkheden in kleur en korreldikte
 • Op elke ondergrond toe te passen
 • Meerdere materialen mogelijk (Spack en latex)

De kosten van spuitwerk zijn afhankelijk van vele factoren, maar doordat het aanbrengen minder arbeidsintensief is, is het vaak zeer betaalbaar. Benieuwd naar de opties in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag een offerte aan

Plafond laten stucen door De Vakjongens?

De Vakjongens zijn van alle markten thuis. Of het nu om standaardmethoden - zoals gips, spachtelputz, schilderwerk en latex spuitwerk - of moderne trends zoals stucdesign en beton ciré gaat. Wij zorgen met plezier voor de woning of bedrijfsruimte uit uw dromen. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. In alle gevallen kunt u rekenen op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, ervaren vaklui en vijf jaar garantie op al onze werkzaamheden. 

Vraag een offerte aan
Op zoek naar een professionele en erkende stukadoor?

De Vakjongens staan voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.