Een egaal geschilderde muur of plafond zonder strepen?

Het is één van de huidige woontrends om uw muren en plafonds te schilderen. Dit geeft een warme en mooie uitstraling en kan zorgen voor veel rust en/of vrolijkheid in uw huis. Door de kleur af te stemmen met uw interieur kan uw huis bovendien een echte design-look krijgen. Daarnaast kan een muur in een lichte tint ook zorgen voor een betere verkoeling. Wilt u ook schilderwerk voor uw muur of plafond?

Schakel voor optimaal resultaat uw stukadoor in.

Schilderwerk

Wat zijn de voordelen van een schilderwerk op muur en plafond
Schilderwerk heeft een flink aantal voordelen. Natuurlijk is het duidelijk dat u met een geschilderde muur of plafond zeer veel keuze heeft voor de kleur. Maar er zitten meer voordelen aan:

  • Schilderwerk geeft een prachtige uitstraling en kan zorgen voor een fijne stemming in uw woonruimtes.
  • Afhankelijk van de kleur kan een geschilderde muur en zeker een geschilderd plafond zorgen dat uw huis beter warm of juist beter koel blijft.
  • Schilderwerk gaat langer mee dan andere vormen van muurbedekking.
  • U kunt uw muur en plafond goed laten aansluiten bij uw vloer en interieur
  • Indien gewenst kunt u de kleur eenvoudig en goedkoop laten wijzigen.

Kortom, zorg dat uw muren en plafond helemaal aansluiten bij andere elementen in uw huis en kies voor schilderwerk.

Vraag nu uw gratis vrijblijvende offerte aan en verwonder u over ons scherpe aanbod.

Waarom schilderwerk laten aanbrengen door een stukadoor?
Wanneer u schilderwerk in uw huis wilt, kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan of om een schilder in te schakelen. Toch heeft het inschakelen van een stukadoor vele voordelen. Het is namelijk essentieel dat uw muur voordat u deze gaat schilderen egaal is afgewerkt en kan blijven ademen, oftewel vocht kan doorlaten. Zo voorkomt u dat de verflaag af gaat bladderen.

Wanneer u voor het eerst schilderwerk laat aanbrengen of wanneer er problemen zijn met bestaand schilderwerk, is het dus aan te raden om een stukadoorsbedrijf in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat de muur netjes geëgaliseerd wordt, vocht probleemloos weg kan en dat de muur strak, egaal en zonder strepen geschilderd is. Zo is uw schilderwerk met iedere lichtval en op ieder punt egaal en zonder kleurverschillen, wat zorgt voor een zeer mooie en warme uitstraling. Bovendien bieden wij u tot 5 jaar garantie, zodat u zeker weet dat het schilderwerk lang goed blijft.

Wat zijn de kosten voor schilderwerk
Hoewel deze vraag veel gesteld wordt, zijn de kosten van een geschilderde muur niet eenduidig. Er zijn zeer veel factoren die een rol spelen, zoals of de schildering moet worden aangebracht op bestaand (en goed) stucwerk, of het gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, welke type ruimte (vochtvast), het soort verf (en de kleur), de ondergrond en de benodigde materiaaldikte.

Wilt u toch graag een indicatie van de kosten van uw geschilderde muur of geschilderd plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan en laat uw verrassen door onze scherpe prijzen, betrouwbaarheid en zeer hoge kwaliteit.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Wilt u dat wij kosteloos een offerte maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.