Uw muren en plafond afwerken met gespoten stucwerk?

Spuitwerk is een methode om het stucwerk op uw muren en plafond af te werken. Hoewel dit ook met de hand kan worden gedaan, gaat het sneller en secuurder door de afwerking van het stucwerk te spuiten. Spuitwerk is daardoor voordeliger en sneller geplaatst. Het is dan ook de meest gekozen afwerking voor stucwerk.

Vraag nu uw offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakte offerte!

Spuitwerk

De voordelen van Spuitwerk
Spuitwerk is het aanbrengen van een basislaag stucwerk en eventueel een eindafwerking door middel van een spuit. Dit heeft een aantal voordelen boven handstucwerk. Denk hierbij aan het volgende:

  • Minder arbeidsintensief proces en daardoor goedkoper
  • Egale afwerking
  • Vele varianten mogelijk in kleur en korreldikte
  • Op elk mogelijke ondergrond toe te passen
  • Meerdere materialen mogelijk (Spack en latex)

De kosten van spuitwerk zijn afhankelijk van vele factoren, maar doordat het aanbrengen minder arbeidsintensief is, is het vaak zeer betaalbaar. Benieuwd naar de kosten voor spuitwerk op uw muren en plafond? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

Spuitwerk met Spack laten aanbrengen
Wanneer u op zoek bent naar een mooie maar zeer betaalbare afwerking van uw muren en plafonds, is Spack. Spack is een gipsafwerking die zowel als ondergrond en als eindafwerking kan worden toegepast. Indien u kiest voor Spack voor een ondergrond leveren wij uw muren behang- of schilderklaar op. Door Spack te spuiten is het aanbrengen bovendien zeer voordelig.

Kiest u voor gespoten Spack als eindafwerking? Dan heeft u meerdere mogelijkheden om het stucwerk op uw woonwensen en interieur af te stemmen. U kunt kiezen uit verschillende korreldiktes en kleuren. Zo kunt u kiezen voor witte Spack, maar ook uit een uiteenlopend pallet aan meerdere kleuren. Zo kunt u kiezen om uw huis een rustieke, elegante of designuitstraling. Benieuwd naar onze scherpe prijzen voor uw spuitwerk op maat? Vraag dan nu hier uw gratis offerte aan.

Geschilderd stucwerk met gips- en latex spuitwerk
Wilt u graag een mooie gladde en egale afwerking van uw muren en plafond? Dan kunt u kiezen voor spuitwerk met gips en latexverf. Als u kiest voor deze methode met dit materiaal, spuiten wij eerst een egale ondergrond die, indien gewenst, kan worden afgewerkt met latex verf. Zo kunt u uw muur in vele verschillende tinten laten stuken tegen een zeer scherpe prijs. U bespaart hierdoor tot wel 45% op het schilderen van uw muren en plafond ten opzichte van deze laten sauzen. Bovendien is het zeer goed mogelijk om een dikkere verflaag aan te brengen. Ook zorgt het spuiten van latex dat er geen strepen ontstaan tijdens het opdrogen van de verf.

Kiest u ervoor om uw muren en plafond te laten spuiten met Spack of met latex spuitwerk? Profiteer dan van onze uitgebreide ervaring, hoge kwaliteit en onze scherpe prijs. Laat uw muren en plafond afwerken met Spack, gips en/of latex spuitwerk door een erkende stukadoor en ontvang tot wel 5 jaar garantie op uw spuitwerk. Vraag nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Wilt u dat wij kosteloos een offerte maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.