Kies voor stucdesign voor een exclusieve en unieke muur- en plafondafwerking

Stucdesign is een vorm van stucwerk die een unieke en exclusieve afwerking voor uw muren en plafond oplevert. Het is een luxe vorm van stucwerk die zorgt voor een uniek en tijdloos design. Zo heeft u een prachtig afgewerkt interieur dat helemaal is aangepast aan uw wensen en smaak. U kunt kiezen voor een klassieke, nostalgische of antieke look, maar ook voor moderne thema’s of een luxe of juist industrial design. Wilt u uw eigen tijdloos en uniek stucwerk ontwerp? Neem dan contact met ons op of vraag hier gratis uw vrijblijvende offerte aan en we bespreken alle mogelijkheden met u.

Stucdesign

Wat is stucdesign?
Stucdesign is op maat gemaakt sierstucwerk. In tegenstelling tot stuken met “standaard” materialen werken we met stucdesign met zeer uiteenlopende combinaties van materialen. Zo kunt u kiezen om marmer toe te passen voor een antieke look, of kiezen voor een trendy afwerking met metalen. Ook is een betonnen afwerking mogelijk of kunt u kiezen om een gedeelte van uw muur of plafond met andere materialen te laten stuken, waardoor er een authentiek effect ontstaat.

Stucdesign werd vroeger door de toenmalige prijzen vooral toegepast om status te benadrukken, bijvoorbeeld in monumentale gebouwen, paleizen of kathedralen. Tegenwoordig zijn de kosten voor stucdesign veel lager, waardoor ook u een chic effect kunt creëren in uw woning. Ook kunt u kiezen voor bepaalde designvormen waarbij een effect gecreëerd wordt waardoor het bijvoorbeeld lijkt dat er een oudere laag door een nieuwe laag is gebroken, wat een authentiek of industrial effect creëert.

Vraag nu uw gratis vrijblijvende offerte aan en verwonder u over ons scherpe aanbod.

Voordelen van stucdesign
Stucdesign heeft een aantal voordelen ten opzichte van normaal stucwerk. Denkt u hierbij aan:

  • Unieke ontwerpen mogelijk. Door de veelheid aan materialen en kleuren kunt u uw unieke ontwerp laten realiseren.
  • Chique, klassieke uitstraling of moderne trendy look. Door alle mogelijkheden van stucdesign kunt u elk gewenst effect en elke gewenste uitstraling realiseren, waardoor uw woning, winkel of bedrijfsruimte een unieke passende look heeft.
  • Ook mogelijk voor houtwerk en tafels. Indien stucdesign een plaats heeft in uw interieur ontwerp, kan het ook worden toegepast op houtwerk.
  • Sterke afwerking met veel mogelijke variatie. Doordat stucdesign al begint in de grondlaag, zijn er veel meer mogelijkheden om te variëren in de afwerking en het oppervlak (denk aan dikteverschillen of golvende effecten) zonder dat dit de stevigheid van uw stucwerk aantast.

Daarnaast zijn door de veelvuldige toepassing, ons vakmanschap en de ruime variatie in materialen (en merken) de kosten van stucdesign lager dan ooit en dus ook voor u betaalbaar.

Kosten van stucdesign
Bent u benieuwd naar de kosten voor uw unieke ontwerp? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of pand? Wij kunnen uw unieke ontwerp uitvoeren of, indien gewenst, samen met u een uniek stucdesign ontwerpen, dat helemaal aansluit bij uw smaak, interieur en de look die u wilt creëren. Vraag nu hier gratis uw vrijblijvende offerte aan en neem uw unieke stucproject in handen!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Wilt u dat wij kosteloos een offerte maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.