Een mooie afwerking van uw muur? Met ons hoogwaardig stucwerk zorgen wij ervoor!

Als u net de sleutels heeft van uw nieuwbouwhuis of uw huidige stucwerk moet worden gerenoveerd, kunt u uit vele verschillende soorten stucwerk kiezen. De meest gekozen varianten zijn een gladde afwerking (glad stucwerk) en een afwerking met Spachtelputz. Wilt u hoogwaardig stucwerk op uw muren en plafond? Kies dan voor onze kwaliteit, betrouwbare service en scherpe prijs!
Vraag nu uw offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakte offerte!

Wat is glad stucwerk precies?

Glad stucwerk is een soort stucwerk waarbij de muren en het plafond glad worden afgewerkt. Het kan op iedere muur en ieder plafond worden toegepast, in diktes variërend van 1 mm tot 100 mm. De afwerking van glad stucwerk gebeurt met gips. Er zitten een aantal voordelen aan glad stucwerk:

  • Geeft een mooie, chique uitstraling
  • Zorgt voor een egaal oppervlak aan de muur
  • Geen korrels, geschikt voor spelende kinderen en huisdieren (geen schuurgevaar)
  • Uw muur is klaar voor eventuele extra bedekking (zoals verf of behang)
  • Brokkelt niet af (in tegenstelling tot sommige korrelige stucstructuren)

Afhankelijk van uw wensen brengen we glad stucwerk handmatig aan of met een machine. Zo krijgt u een perfect egale muur, met een chique uitstraling die volledig aan uw wensen wordt aangepast. Wij bieden bovendien volgens de richtlijnen van de NOA (Nederlandse-Ondernemersvereniging-Afbouwbedrijven) tot 5 jaar garantie op uw stucwerk.

Wat is Spachtelputz en wat zijn de voordelen?

Spachtelputz is een mengsel van graniet en kunsthars die een korrelige structuur heeft. Deze sierpleister is een van de meest gekozen afwerkingen en geeft een rustieke uitstraling. Spachtelputz is kleurvast, stootvast, goed schoon te houden en bovendien geschikt voor zowel binnen als buitenmuren. Doordat u keuze heeft uit vele kleuren, korreldiktes en afwerkingen, kunt u Spachtelputz perfect afstemmen op uw smaak, wensen en interieur.

Spachtelputz wordt met de hand aangebracht door de korrelige structuur. Daarom is het belangrijk om een ervaren stukadoor in te schakelen voor het aanbrengen van Spachtelputz. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardig stucwerk tegen een scherpe prijs, aangebracht door een ervaren en erkende stukadoor. Vraag nu uw gratis vrijblijvende offerte aan en verwonder u over ons scherpe aanbod.

Wat zijn de kosten van glad stucwerk en Spachtelputz?

Een van de meest gestelde vragen is wat de kosten van glad stucwerk en van Spachtelputz zijn. Nu kunnen we u een indicatie geven, maar de prijs van stucwerk is van vele factoren afhankelijk en kan daardoor verschillen. Denk hierbij aan:

Natuurlijk kunnen we aan de hand van uw situatie gratis een vrijblijvende offerte opsturen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vraag nu hier uw offerte voor glad stucwerk of Spachtelputz aan.

Offerte aanvragen
Wilt u dat wij kosteloos een offerte maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.